De Vakantiebeurs


Ieder jaar halverwege januari wordt in Utrecht de vakantiebeurs georganiseerd. Eenmaal binnen waan je jezelf al helemaal op vakantie. De beurs kent verschillende thema's en laat je kennismaken met al het moois wat er op de wereldbol te zien is. De beurshallen hebben elk hun eigen thema, en vertolken op die manier de verschillende werelddelen zodat je alvast kunt voelen wat het beste bij je past. 

Helemaal leuk is het volgen van de culinaire route waarbij je allerlei wereldgerechtjes en drankjes kunt proeven! Daarnaast kun je jezelf helemaal uitleven in Outfreeca waar je kunt fietsen, tokkelen, houtbewerken en kennis maakt met het Afrikaanse leven. 

Vanuit de hele wereld zijn mensen ingevlogen om jou enthousiast te maken voor hun land. Daarnaast is er iedere dag een programma met lezingen, films, optredens en workshops. Jouw vakantiegevoel begint op de vakantiebeurs!

Dit jaar is de vakantiebeurs van 11 t/m 15 januari in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Klik op de links voor meer informatie en de officiele site van de vakantiebeurs. 

Ik wens je veel vakantie-voorpret!