Ook dit jaar vindt de motorbeurs weer plaats! Van 22 t/m 25 februari worden de Jaarbeurshallen in Utrecht omgetoverd tot het walhalla van het motorrijden. Van de gloednieuwe modellen tot goed geprijsde tweedehands motoren, alles is te vinden op deze beurs. 

 

Natuurlijk ben je ook welkom als je niet op zoek bent naar een motor, er zijn allerlei spectaculaire shows binnen en buiten, je kunt een kijkje nemen bij de Custom bike show, de grid girl verkiezing vindt plaats, verder zijn er verschillende bikerscafé's waar je met een hapje en een drankje nog even kunt ontspannen na het slenteren langs de vele kraampjes. 

Voor meer informatie over het programma klik hier

 

Op de beurs vind je stands van de grote motormerken zoals Yamaha, Honda, Triumph, Kawasaki, Ducati en vele meer, hier kun je alvast een voorproefje nemen van wat zij voor nieuwe modellen op de markt gaan brengen. En even proefzitten hoort er natuurlijk ook bij!

 

Op het terrein buiten vinden stuntshows plaats van het Suzuki stuntteam, zij laten je de gekste capriolen zien en zorgen voor de nodige hartslagverhogingen. Buiten vind je ook een paar foodtrucks voor het optimale genot. 

 

De Jaarbeurs is per motor en trein goed bereikbaar, buiten vind je een grote parkeerplaats speciaal voor motoren, ook voor auto's is parkeren natuurlijk goed mogelijk, de uitrijtijd kan iets langer duren vanwege de drukte. 

Voor route en contact klik hier

 

De motorbeurs is een mooie aftrap voor een mooi nieuw seizoen vol motorplezier! Ik zeg oppoetsen en starten die motor!

Mijn motorbeurs 2017:

Tot volgend jaar!!