Het jaar waarin Corona kwam...

2020 Wat zou dit een super jaar worden. De evenementen die speciaal dit jaar zouden worden georganiseerd waren niet op 2 handen te tellen. Eindelijk de Formule 1 weer terug in Nederland, eindelijk weer een EK met Nederlandse deelname, we hadden het Songfestival, de leukste zomerfestivals, Sail Amsterdam, Olympische zomerspelen en zo kan ik nog een tijdje doorgaan. Daar kwam nog eens bij dat wij dit jaar een reis naar de Seychellen hadden gepland, onze eerste reis buiten Europa! Ik had er zoveel zin in, maar helaas kwam het Corona virus. Overmacht, niets aan te doen, gezondheid gaat voorop. Ik werk zelf in de gezondheidszorg en weet door de kijkjes achter de schermen wel met wat voor een rotvirus we te dealen hebben. Dus respect voor iedereen, ook buiten de zorg, we moeten ons maar aanpassen allemaal. Dromen mag altijd, ooit komt er weer een nieuw normaal! 

We leven nu in mei 2020 als ik dit schrijf. Voorzichtig kijken we vooruit, zomervakantie mogelijk? Onze reis is officieel geannuleerd, opzoek naar een nieuwe dan maar. Voor de gelukkigen die wel op reis gaan, kijk goed op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, of check de ANWB waar ook alle belangrijke info op een rijtje staat. Bereid je extra goed voor, maar geniet bovenal, je hebt het verdient na deze onzekere tijd. 

                                                                   Liefs Anja ♥

Reactie schrijven

Commentaren: 0